Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft.

True Partner in Pressure

L6X® alumínium palackok

L6X alumínium palackjaink különleges L6X alumínium ötvözetből készülnek, amely a Luxfer A6061 alumínium ötvözet fejlesztése. 

A Luxfer kohászai, akiket a szakma legelismertebbjei között tartanak számon, kifejezetten úgy fejlesztették ki ezt a korrózió-ellenálló ötvözetet, hogy kiváló teljesítményt nyújtsanak a legnagyobb igénybevételt jelentő magasnyomású alkalmazásnál. A hagyományos 6061 alumínium ötvözetekkel összehasonlítva a Luxfer L6X ötvözet úgy lett optimalizálva, hogy nagyobb tartóssággal, keménységgel és szakítószilárdsággal rendelkezzen hosszú időn keresztül még magasnyomású töltettel is. Az L6X ötvözet egyedülálló üzemi jellemzői miatt a Luxfer folyamatosan megfelelt vagy túlteljesített a legátfogóbb és legszigorúbb teszteken is melyeket a világ legnagyobb gázgyárai vagy nagyobb szabályozó hatóságai végeztek. Több mint 50 millió Luxfer L6X alumínium ötvözetből készült palackot használnak több mint 50 országban világszerte.

A Luxfer alumínium palackok 100 000 ciklusú nyomásvizsgálat után is megbízható teljesítményt nyújtanak. Akár 40%-kal is könnyebbek a hagyományos acél palackoknál, ellenállnak a korróziónak és alkalmasak alacsony hőmérsékletek közötti felhasználásra is. Nem mágnesezhetőek, így biztonsággal használhatóak érzékeny felszerelések, csúcs technológiájú szkennerek közelében is.