Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft.

True Partner in Pressure

EasyPulse Hordozható Oxigén Koncentrátor

EasyPulse Hordozható Oxigén koncentrátor

Az EasyPulse Hordozható Oxigén koncentrátor (POC) a tökéletes terméke a páciensek mobilitásának és függetlenségének növeléséhez.

 

Tökéletes, nem folyamatos áramlású oxigén modell

Két technológiai megoldás egyesítéséből született az EasyPulse POC: a legelterjedtebb oxigén takarékos adagoló rendszer és egy oxigén koncentrátor kombinációja.

 

Könnyen használható

Az EasyPulse hordozható oxigén koncentrátor kezelő felülete rendkívül felhasználóbarát, a páciensek könnyedén beállíthatják rajta a kívánt oxigén áramlásnak megfelelő értéket. Könnyen leolvasható akkumulátor szint kijelző és esetleges meghibásodást jelző LED riasztás.

 

Kicsi és könnyű

Az EasyPulse POC a legkönnyebb hordozható oxigén koncentrátor a piacon. Választható 3l és 5l oxigén adagolással, tekerős és nyomógombos változatban.

 

 

 

 

 

CMV technológia

A szabadalmaztatott CMV (Controlled Minute Volume – Szabályozott Perc Mennyiség) oxigén takarékos áramlás technológiának köszönhetően a készülék megfelelő oxigén mennyiséget szállít a légzés első felében, függetlenül a páciens légzésszámától. A szállított oxigén mennyisége minden esetben automatikusan a páciens légzésszámához igazodik, így az egy perc alatt szállított oxigén mennyisége változatlan marad.

 

Sokrétű felhasználhatóság

Az EasyPulse POC használható hordozó táskával és hordozó táska nélkül is. Minden készülék praktikus minőségi hordozó táskával kerül leszállításra, mely óvja a készüléket a sérülésektől, valamint csökkenti a készülék zajszintjét is.

 

 

Alacsony karbantartási igény

Az EasyPulse POC csak egyetlen szűrőt használ, amely könnyen tisztítható a páciensek által is.

 

Kitűnő akkumulátor

Az EasyPulse hordozható oxigén koncentrátor beépített akkumulátora több, mint 3 óráig használható kettes fokozatban. A készülék használható hálózati csatlakozóról és autótöltővel is.