Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft.

True Partner in Pressure

LINCOLN Invertec V205-TP-2V

Az Invertec® V205-T PULSE típusú egyenáramú hegesztő inverter tervezésénél és gyártásánál a legújabb digitális inverter technológiát használták, amelyet kombináltak egy erős ipari felépítéssel és kitűnő ívszabályozással. Az Invertec® V205-T PULSE gépek kis tömegűek, erős külső megjelenésűek, könnyen hordozhatóak, veszélyes környezetben is használhatóak. Az intelligens átkapcsoló rendszer révén 230/400 V egyfázisú betáplálás és a generátorról történő üzemeltetés lehetővé teszi, hogy nem csak üzemi körülmények között használják a gépet. Jellemzői a nagyfrekvenciás ívgyújtás mellett az „elemelő ívgyújtás”, a 2, illetve 4 ütemű pisztoly kapcsolás, a szabályozható áram fel- és lefutás, a hegesztés befejezése utáni védőgáz áramlás, a digitális kijelző segítségével a hegesztési paraméterek előzetes beállítása, a megtartó funkció segítségével és az állítható impulzus érték. Az összes Lincoln gyártmányú bevonatos elektróda lehegesztéséhez kitűnően alkalmazható.

Eljárás Bevonatos elektróda, elemelő TIG, HF TIG, impulzus TIG

A Lincoln előnyei:
- Intelligens átkapcsoló rendszer 230/400 V egyfázisú betáplálás.
- Kiváló ív karakterisztika.
- Áramfejlesztő generátorhoz is csatlakoztatható a műhelyen kívüli hegesztési munkák végzéséhez.
- Nagyfrekvenciás és a „lift TIG” elemelő ívgyújtás minden igény kielégítésére.
- Felhasználóbarát szabályozó panel, a digitális kijelző hozzájárul a hegesztőáram pontos beállításához.
- Coolarc 20 típusú vízhűtő, vízhűtésű hegesztőpisztoly alkalmazása esetén.
- A nagysebességű impulzus technika révén szabályozható az ív koncentrálása, csökkentve ezáltal a deformációt és növelve a hegesztési sebességet.
- A hegesztési paraméterek a digitális kijelzőn előre beállíthatóak.
- A hűtő ventillátor csak szükség esetén működik (F.A.N™) a hegesztőgép belső szennyeződése és az energiafelvétel csökkentése érdekében.
- A szabályozó és csatlakozó elemek sérülésének elkerülésére, azok besüllyesztve lettek kialakítva. • Megfelel az IEC 974 és CE előírásoknak.
- Két év garancia. Az alap összeállítás tartalmazza
- 2 méteres betápláló kábel, hordozó vállszíj, védőgáz csatlakoztató készlet.
- Javasolt kiegészítők: • Távszabályozó, lábkapcsoló, elektróda fogó, kétkerekű hordozó kocsi, TIG pisztoly, védőgáz reduktor. • Coolarc 20 típusú vízhűtő Rendelés K12011-1 Invertec®