Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft.

True Partner in Pressure

G-Stor™ Pro CNG palackok

A Luxfer T3 kompozit palackjai nem csak csökkentik a járművek súlyát és a káros anyag kibocsátását, de a gyorstöltés lehetősége miatt a jármű hamarabb kerül vissza a forgalomba.

A széles mérettartományban megtalálható G-Stor Pro palackokat a Luxfer saját gyártású alumínium béléstestét űrtechnológiai minőségű szénszállal teljes felületen tekercselt palackjai alkotják.T3 palackjaink az alumínium béléstest kiváló hőelvezetési tulajdonságainak köszönhetően a gyors töltés során szinte teljes hatékonysággal tölthetőek. A termékeinkkel szerelt földgázüzemű járművek széles választékban megtalálhatók az utakon: személygépjárművek, kis, -közép, - és nehézgépjárművek, városi, elővárosi és távolsági buszok, gázszállító konténermodulok és trélerek.

Mivel a Luxfer T3 palackjai 66%-al könnyebbek a T1 acélpalackoknál és akár 20%-al is könnyebbek lehetnek egyéb T3 palackokhoz képest, azok nagyban csökkentik a gázüzemű járművek üzemanyag felhasználását, növelik a hatótávolságot. A könnyebb palackoknak köszönhetően csökken a gumik, a fékek és a felfüggesztésre eső teher, mely csökkenti a karbantartási költségeket.

 

Előnyök:

  • könnyű súly
  • a palack falán való gázszivárgás kizárt
  • gyors töltés esetén szinte 100%-os töltési hatékonyság a lehető legrövidebb töltési idő mellett
  • 15 év garancia

Minden alkatrész ECE R110 és ISO 11439 szerint engedélyezett és 200 bár üzem nyomású.

CNG sűrűség 0.78 kg/m3

A palackok mindkét végükön 1.125-12 UNF méretű kimenő csatlakozó szeleppel rendelkeznek, melyek TPRD-val vannak ellátva.