Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft.

True Partner in Pressure

about

A Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft. 3 fő területen áll az Ön szolgálatára.

Cégünk a világ legnagyobb magasnyomású varratmentes alumínium és kompozit gázpalack gyártójának , a Luxfer Gas Cylindersnek kelet-európai kizárólagos képviselője 1994 óta.

A gázpalackok kereskedelméhez kötődően teljes körű szolgáltatást nyújtunk mind az alkatrészellátás (szelepek, hordozó karima, védősapka stb.), mind a karbantartás/hitelesítés területén Csongrádon működő üzemünkben, ahol évi 200 ezer gázpalack felújítására van lehetőségünk.

Az amerikai Precision Medical által gyártott és a Luxfer által Európában forgalmazott hordozható oxigén koncentrátor kizárólagos értékesítését végezzük ugyancsak Kelet-Európa országaiban, Jugoszlávia és a Szovjetunió utódállamaiban.

2017-ben kezdtük a Luxfer Magtech International angol cég termékeinek forgalmazását, többek között a magnézium alapú önmelegedő ételekét.

Továbbá az amerikai Lincoln Electric hegesztőanyag és hegesztőgép gyártónak, valamint a német Chemet forraszanyag gyártónak vagyunk magyarországi hivatalos márkakereskedője.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk varrat nélküli és hegesztett szénacél és rozsdamentes acélcsövek forgalmazásában minden minőségben és méretben.