Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft.

"True Partner in Pressure"

Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft.

A Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft. 3 fő területen áll az Ön szolgálatára.

Cégünk a világ legnagyobb magasnyomású varratmentes alumínium és kompozit gázpalack gyártójának , a Luxfer Gas Cylindersnek kelet-európai kizárólagos képviselője 1994 óta.

A gázpalackok kereskedelméhez kötődően teljes körű szolgáltatást nyújtunk mind az alkatrészellátás (szelepek, hordozó karima, védősapka stb.), mind a karbantartás/hitelesítés területén Csongrádon működő üzemünkben, ahol évi 200 ezer gázpalack felújítására van lehetőségünk.

Az amerikai Precision Medical által gyártott és a Luxfer által Európában forgalmazott hordozható oxigén koncentrátor kizárólagos értékesítését végezzük ugyancsak Kelet-Európa országaiban, Jugoszlávia és a Szovjetunió utódállamaiban.

2017-ben kezdtük a Luxfer Magtech International angol cég termékeinek forgalmazását, többek között a magnézium alapú önmelegedő ételekét.

Továbbá az amerikai Lincoln Electric hegesztőanyag és hegesztőgép gyártónak, valamint a német Chemet forraszanyag gyártónak vagyunk magyarországi hivatalos márkakereskedője.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk varrat nélküli és hegesztett szénacél és rozsdamentes acélcsövek forgalmazásában minden minőségben és méretben.

Örömmel értesítjük Tisztelt Partnereinket, hogy cégünk sikeresen vett részt az alábbi pályázatokon: 1. GVOP 2005.2.1.1-05/1-2005-04-077...

Bővebben

Tanúsítványok

A Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft. számára fontos, hogy ügyfeleink számára, a lehető legmagasabb színvonalú szolgált...

Bővebben